Un ordinador a la piscina d’un antic monestir de l’orde dels franciscans. És una de les imatges que es van veure dijous al matí a Sant Salvi de Cladells, a Santa Coloma de Farners. La imatge era d’un grup de persones que posen en pràctica un nou moviment empresarial, el coworkation (un acrònim de feina i vacances, en anglès), que va triar aquest punt de la Selva per fer una jornada de treball i de presentació.

Un ordinador a la piscina d’un antic monestir de l’orde dels franciscans. És una de les imatges que es van veure dijous al matí a Sant Salvi de Cladells, a Santa Coloma de Farners. La imatge era d’un grup de persones que posen en pràctica un nou moviment empresarial, el coworkation (un acrònim de feina i vacances, en anglès), que va triar aquest punt de la Selva per fer una jornada de treball i de presentació.

Pin It on Pinterest

Share this!